zomer-Atelier

Zomer-Atelier bij Atelier300c

De zomer is vaak een rustigere periode voor wat vergaderen betreft. Dat geldt ook voor de bijeenkomsten bij Atelier300c.

Daarom organiseren wij het zomer-atelier. Wat is er leuker om het aangename met het nuttige te combineren en jezelf te trakteren op een inspirerende en gezellige middag met andere vrouwelijke professionals.
Vergroot je kennis, je creativiteit én je netwerk in één middag.

Tijdens het Zomer Atelier bieden we diverse workshops aan voor ondernemende en professionele vrouwen uit de regio.

In de workshops geven we je praktische tips die je direct in de praktijk toe kunt passen. Ook zorgen we voor de nodige dosis creativiteit zodat je na de zomer weer vol inspiratie aan de slag kunt. Uiteraard sluiten we de middag af met een zomerse netwerkborrel op ons gezellige terras met heerlijke hapjes.

In samenwerking met diverse inspirerende en creatieve mensen organiseren wij ook dit jaar weer in augustus het Zomer-Atelier.

 

Dus trek je sandalen aan, neem je zonnebril mee en join us

Stuur ons een berichtje op simone@atelier300c.nl

als je op de hoogte gehouden wilt worden over:

Overtuigend presenteren
Presenteren is de meest impactvolle manier om te laten zien wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Het is misschien wel de belangrijkste kwaliteit voor de 21e eeuw. Niet eerder konden zoveel mensen hun kennis en verhalen met elkaar delen.
In de workshop krijg je direct toepasbare tips om jouw verhaal met overtuiging te presenteren

En/of

Bereik makkelijk klanten met pakkende content
Je hebt een goed product of dienst, maar worstelt elke maand om genoeg klanten te vinden. Met de juiste content op je site en via social media komen de klanten vanzelf naar je toe.
In de workshop krijg je de vijf beste tips om snel en makkelijk succesvolle content te schrijven voor je eigen bedrijf.

En/of

Storytelling
Je hebt mooie (succes)verhalen die je graag met je klanten of organisatie wilt delen. Maar hoe vertel (of schrijf) je nou een goed verhaal, waar jouw doelgroep echt wat aan heeft?
In deze workshop krijg je de zeven basisstappen voor een goed verhaal, die wereldwijd worden toegepast op elke succesvolle film, boek of documentaire.

En/of

Presenteren als Michelle Obama
Ze werd getipt als de volgende president van de Verenigde Staten. Met haar krachtige en inspirerende speeches maakte ze indruk in binnen- en buitenland. Wat is haar geheim?
In de workshop krijg je praktische tips en technieken om voortaan net zoveel indruk te maken als Michelle Obama.

en/of

Workshop Speeches schrijven
Je geeft regelmatig presentaties waarbij je doelgroep de helft van de tijd op zijn telefoon swipte. Hoe schrijf je nou een pakkende presentatie die jouw doelgroep nooit meer vergeet?
In de workshop leer je de belangrijkste do’s en don’t’s voor het schrijven van een succesvolle speech.

en/of

Zelf persberichten schrijven
Je hebt een eigen bedrijf en hebt regelmatig leuke acties of promoties voor je klanten. Hoe breng je die op een goede manier onder de aandacht, zonder elke keer iemand in te huren.
Leer de basisregels voor een pakkend en aantrekkelijk persbericht.

Deze trainingen worden omlijst met aanvullende inspirerende workshops, heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk het vrolijk netwerken.

image