Route beschrijving

 

Bezoekadres

Terrein “de Wagenwerkplaats”

Soesterweg 300c

3812 BH Amersfoort

Telefoon: 06-42337459

Mail: simone@atelier300c.nl

 

Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast hebben wij een laadpaal voor elektrische auto’s.

image

Met de trein (blauwe looproute)

U neemt de trein naar Amersfoort Centraal Station. Atelier300c is vanaf het station ongeveer 8 minuutjes lopen. Op het Station neemt u de uitgang Noordzijde, Piet Mondriaanplein. Als u buiten komt, op het Mondriaanplein, slaat u links af richting de Wagenwerkplaats. U loopt over de weg links langs de Q-park (op bovenstaande kaart P) en volgt deze langs de Rijtuigenloods (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (G), Atelier300c (op bovenstaande kaart C).

Met de auto (rode rijroute)

Vanuit de richting Utrecht (A28)

Vanaf knooppunt Rijnsweerd volgt u de A28 richting Amersfoort. Neem na ca. 15 kilometer de afslag Maarn (afslag 5) richting Amersfoort. Sla linksaf: N227 richting bedrijven terrein de Isselt. Volg de weg rechtdoor via de Leusderweg die overgaat in de Arnhemseweg. U komt nu op een T-splitsing en hier gaat u linksaf de Stadsring op. Volg de Stadsring voorbij het stadhuis en sorteer rechts voor onder het spoorwegviaduct, op de grote rotonde, het Eemplein, de vierde afslag naar rechts, richting Piet Mondriaan Plein. U rijdt voorbij het centraal station Amersfoort, rechtdoor / rechtsaf de Wagenwerkplaats op. Dan rijdt u langs de Q-park (op bovenstaande kaart P) en u volgt deze weg langs de Rijtuigenloods (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. U kunt hier parkeren. U loopt dan het laatste stukje rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (G), Atelier300c (op bovenstaande kaart C). U kunt ook om de gebouwen heen rijden en parkeren op het grote plein of voor het Centraal Ketelhuis. (Zie op bovenstaande kaart de rode rijroute)

image

Vanuit de richting Zwolle (A28)

Vanaf knooppunt Hoevelaken volgt u de A28 richting Utrecht. Neem na ca. 500 meter de afslag Amersfoort, daarna links richting centrum over de Hogeweg. Volg vervolgens na de stoplichten de Stadsring linksom, rij door tot voorbij het stadhuis en sorteer rechts voor onder het spoorwegviaduct. Op de grote rotonde, het Eemplein, de vierde afslag naar rechts, richting Piet Mondriaan Plein. U rijdt voorbij het centraal station Amersfoort, rechtdoor / rechtsaf de Wagenwerkplaats op. Dan rijdt u langs de Q-park (op bovenstaande kaart P) en u volgt deze weg langs de Rijtuigenloods (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. U kunt hier parkeren. U loopt dan het laatste stukje rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (G), Atelier300c (op bovenstaande kaart C). U kunt ook om de gebouwen heen rijden en parkeren op het grote plein of voor het Centraal Ketelhuis. (Zie op bovenstaande kaart de rode rijroute)

Vanuit de richting Amsterdam (A1)

Vanaf de A1 neemt u afslag Amersfoort Ziekenhuis / Bunschoten-Spakenburg, aan het einde van de afslag links richting centrum over N199 de Bunschoterstraat. Volg op deze weg ca. 7 kilometer de rotondes rechtdoor tot helemaal aan het einde bij de stoplichten op de Amsterdamseweg, links af richting centrum. Sorteer rechts voor op de Amsterdamseweg voor de grote rotonde, het Eemplein en neem de tweede afslag naar rechts, richting Piet Mondriaan Plein. U rijdt voorbij het centraal station Amersfoort, rechtdoor / rechtsaf de Wagenwerkplaats op. Dan rijdt u langs de Q-park (op bovenstaande kaart P) en u volgt deze weg langs de Rijtuigenloods (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. U kunt hier parkeren. U loopt dan het laatste stukje rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (G), Atelier300c (op bovenstaande kaart C). U kunt ook om de gebouwen heen rijden en parkeren op het grote plein of voor het Centraal Ketelhuis. (Zie op bovenstaande kaart de rode rijroute)

waar zijn we2