Webinar Studio, een totaal pakket

Dè oplossing voor communicatie op afstand

het Atelier300c Webinar-studio Pakket

Door het coronavirus zijn we met elkaar begonnen aan een mega-experiment. Al langere tijd hangt het boven de markt, maar nu was het verplicht en werd het zelfs economisch aantrekkelijk om het ook echt te gaan doen: thuiswerken…

Maar wat moet je doen als je een bijeenkomst, training of event organiseert? Of wat als je trainingen geeft of werkt in het onderwijs?

Is dit herkenbaar voor jou?

Organiseer je binnenkort een training of event en weet je niet zeker of je met zo’n grote groep kan samenkomen?

Wij denken met je mee en geven je drie oplossingen voor communiceren op afstand.

Webinar facilitatie & Live-streaming.

Eventueel kan de live-streaming naar een extra sub-locatie op de Wagenwerkplaats of naar publiek online thuis.

We zijn gewend om mensen bijeen te brengen in onze galerie.

Normaliter geven we de ruimte aan maximaal 100 personen/gasten, maar door het coronavirus hebben we opeens te maken met besmettingsgevaar en de anderhalve-meter afstand regel, dit maakt dat we tot slechts een derde van de groepsgroote in de galerie kunnen ontvangen.

Gelukkig beschikken we ook over prachtige subruimtes op de Wagenwerkplaats en kunnen we de sessie naar deze subruimtes live-streamen.

Wij kunnen zelfs de event-locatie verbinden met online deelnemers die vanuit huis het evenement of een bepaalde sessie, bij willen wonen.

de alles-in-één Atelier300c-webinarstudio

Speciaal door ons ontwikkeld voor organisaties die webinars, live streams en (live) video’s willen presenteren.

Op een makkelijke en professionele manier faciliteren wij een totaal pakket.

Wij ontzorgen de totale webinar presentatie van A tot Z

In de galerie van Atelier300c staat de webinar-studio volledig klaar voor gebruik

Aan al jouw wensen is gedacht:

 • Technische (camera)mensen die het filmen en de techniek volkomen beheersen

 • Hartelijke ontvangst en begeleiding, zoals je van ons gewend bent, maar wat de kwaliteit van een uitzending ook zeer zeker zal versterken, want je voelt je op je gemak en indien gewenst begeleiden wij de sessies.

 • Meerdere camera’s, de opname wordt vanuit verschillende hoeken gefilmd én we hebben de mogelijkheid om diverse sprekers tegelijkertijd te laten presenteren. Hierdoor ontstaat een professioneel beeld en komt uw verhaal prettig over. Bekijk de interviewsetting eens op de promo-webinar-film van Atelier300c.

 • Regie, onze camera-regisseur kan tijdens de webinar naar afbeeldingen en video’s schakelen, dat zorgt voor afwisseling, want een tijdens een langere webinar wil je liever niet constant hetzelfde zien.

 • Goede audio is heel belangrijk, niets is storender dan een slecht verstaanbare sessie te moeten volgen, wij bieden draadloze revers-microfoons.

 • Belichting, achtergrond & entourage (decor), voor een professionele beeld-attractiviteit, mooi licht doet wonderen voor het beeld en onze kunst en het prachtige licht van de hoge ramen maken een fantastisch plaatje.

 • Snel internet, noodzakelijk voor het uitzenden van de webinar

 • Regie en logistiek tijdens de webinar en de live stream, de regie en interactie met kijkers bij live webinars

 • Het uitzenden van de webinar op een later tijdstip (herhaling) via youtube

 • Het maken van de film, het verbeteren “knippen en plakken” voor het plaatsen op youtube, logo’s in de film, muziek, en foto’s… dat kan natuurlijk ook achteraf. 

 • Mogelijke begeleiding door een presentatiecoach, met haar media achtergrond kan zij verbetering van het totale beeld en eventueel verbetering van het script bewerkstelligen. Zelfs de mogelijkheid om een training te volgen en de kneepjes van het online presenteren te leren bestaat tot de mogelijkheid.

 • Zelfs het inzetten van een Visagist en/of setting stylist bestaat tot de mogelijkheid, wij brengen je graag met hen in contact.

 • De Follow up, het online zetten van de webinar na de live uitzending, een webinar kan worden uitgezonden op social media of geplaatst worden op de website.

 • Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige techniek en door de aanwezige zeer bekwame technici, nemen wij je alle zorg uit handen en leveren wij een professioneel eindresultaat..

 • Luxe koffie/thee en heerlijke warme appeltaartjes, lekkere en gezonde lunches en overige wensen… Wij faciliteren dat vanzelfsprekend als altijd, graag en gastvrij

Wij onderscheiden ons in kwaliteit en comfort

Het technisch team van Float360, Bob Rietveld en Wouter  Borre staat geduldig en professioneel voor je klaar