Dolci Baci, bij uw Koffie-arrangement en óók los te koop: een cadeautje voor thuis

 

Luxe Atelier300c koffie en thee met een heerlijke Dolci Baci, “arte dolciaria di Sicilia”

The sweet taste of Italy los te koop, in geschenkverpakking én als verrassend heerlijk mini-gebakje bij uw Koffie-arrangement.

Sicilië biedt voor iedereen een bijzondere ervaring met haar unieke kenmerken en wereldberoemde keuken. Wij bieden u graag één van de best bewaarde schatten van deze keuken aan tijdens de pauze bij Atelier300c; die van de traditionele verfijnde en charmante zoetigheden.

De Zoete Kus van Sicilië, Dolci Baci.

Ontstaan in een periode waarin het Moorse rijk tot Sicilië reikte en haar invloed ook op de keuken en smaakbeleving van de Sicilianen projecteerde, kenmerken de Zoete Kussen zich door het rijkelijk gebruik van zoete amandel. Op smaak gebracht met fruit, honing, caramel, pistache, chocolade en vele andere rijke smaken.

Exclusief voor Dolci Baci worden deze ambachtelijke Kussen traditioneel gemaakt door een Siciliaanse familie met een rijke historie en een ouderwets geperfectioneerde receptuur.

WAT ZIJN DOLCI BACI?

Het Italiaanse Dolci Baci betekent Zoete Kus. Dit is een verwijzing naar het gebruik van zacht en zoet amandelspijs.
De amandel-minigebakjes worden op smaak gebracht met fruit, honing, caramel, pistache, chocolade of andere rijke smaken.
Een Dolci Baci weegt circa 45 gram, dat maakt de koekjes van Dolci Baci hoogwaardige/volwaardig minigebakjes. De koekjes worden  handgemaakt in Sicilië, in een laboratorio; een kleine familiebakkerij zonder winkelfunctie. Dolci Baci verkoopt haar koekjes onder andere aan exclusieve delicatessenwinkels, koffiespeciaalzaken, kaaswinkels en Italiaanse horecabedrijven en aan Atelier300c. Dolci Baci hanteert een selectief distributiesysteem, wat inhoudt dat de koekjes van Dolci Baci niet verkrijgbaar zijn bij groothandels of supermarktketens.
Mocht de smaaksensatie u niet loslaten…
De Dolci Baci worden ook voor exclusieve verkoop aangeboden bij Atelier300c!
Mocht u aan het einde van een fijne bijeenkomst, een doosje Baci’s mee willen nemen naar huis, dan maken wij daar een cadeautje van om van te smullen… Er zijn 6 verschillende smaken te koop:

DE SMAKEN

Hieronder treft u zes leverbare smaken aan, inclusief de gebruikte ingrediënten. Alle smaken zijn 100% glutenvrij.
Doordat de Dolci Baci handgemaakt worden, is elk koekje uniek. Het gewicht, de kleur en de smaak kunnen bij een ambachtelijk product wisselen. Wij vragen uw begrip hiervoor en wijzen u erop dat dit juist de charme van een uniek product is.

Gusto Limone- Citroen

Amandelen, suiker, abrikozenpitten, gekonfijt fruit, honing,

eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma’s, kleurstof; kurkuma extract. Bevat: ei, amandel en sulfiet.

Gusto di Mandorla

Amandelen, suiker, abrikozenpitten, honing,

eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma’s. Bevat: ei, amandelen en sulfiet.

Gusto Cioccolato- Chocolade

Amandelen, suiker, abrikozenpitten, chocolade (gehydrogeneerd plantaardig vet),

emulgator, lecithine, ontvet cacaopoeder, honing, eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma. Bevat: ei, amandelen en sulfiet.

Gusto Palline- Kersen

Amandelen, abrikozenpitten, gekonfijt fruit (kers), honing,

eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma’s. Bevat: ei, amandelen en sulfiet.

Gusto Pistacchio- Pistache

Amandelen, suiker, abrikozenpitten, gekonfijt fruit, honing,

eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma’s, kleurstoffen, paprika-extract. Bevat: ei, amandelen, pistache en sulfiet.

Gusto Arancio- Sinaasappel

Amandelen, suiker, abrikozenpitten, gekonfijt fruit, honing, eiwit, stabilisator sorbitol, aardappelvlokken, sorbinezuur, E220, aroma’s, kleurstof, paprika-extract. Bevat: ei, amandelen en sulfiet.

 

Graag vullen wij voor u een geschenkdoosje: hierin passen zes tot acht van deze overheerlijke Italiaanse minigebakjes