Atelier

Workshops

Ontdek de kunst van het schilderen bij Atelier300c op de Wagenwerkplaats in Amersfoort! Onder leiding van de ervaren kunstenares zijn de workshops een creatieve verademing. Alles, van materialen tot gezelligheid, is aanwezig. Geen verplichtingen, kom wanneer het jou past! Atelier300c is ook de perfecte plek voor groepen die een workshop willen volgen. Van eten en drinken tot schildermaterialen, alles is inbegrepen. 

Kijk ook eens op mijn website van …Doelen! Schilderatelier en Galerie in Almelo en op Facebook bij Doelen! Kunstgalerie. Jarenlange ervaring maakt dat het concept van mijn atelier, de kers op de taart voor kunst-educatie is en dat je zult ontdekken dat schilderen bij Atelier300c vooral ook heel ontspannend zal zijn.

Ontdek de ontspannende en leerzame wereld van schilderen. Kom gezellig kennismaken!

Workshop schilderen bij Atelier300c in Amersfoort.

Zomer | Winter Atelier

Ontdek groei en inspiratie tijdens ons Zomer- en Winter-Atelier bij Atelier300c. Verrijk je professionele leven met workshops, creativiteit en netwerkmogelijkheden.

Kunstgalerie

Atelier300c biedt niet alleen een prachtige tentoonstelling van diverse schilderijen, maar creëert ook een unieke ervaring voor bezoekers. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of simpelweg de drang voelt om je creatieve kant te ontdekken, de kunstgalerie opent de deuren voor iedereen. De bezoekers hebben de gelegenheid om hun eigen meesterwerk te creëren in een fijne omgeving, omringd door kunstwerken die variëren van traditioneel tot hedendaags.

Daarnaast biedt Atelier300c een selectie van prachtige schilderijen te koop aan, gemaakt door de kunstenaars. Elk kunstwerk vertelt zijn eigen verhaal en voegt een uniek element toe aan onze galerij. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor je huis of een betekenisvol cadeau, bij Atelier300C vind je ongetwijfeld iets bijzonders.

Kunstgalerie Atelier300C Simone Mulder Olieverf op doek, golden bowl-pile