Over team Atelier300c

Atelier300c

Bij Atelier300c vind je een unieke mix van mogelijkheden: 

Atelier300c is een vergaderlocatie én een kunstgalerie en atelier.

Een locatie voor vergaderingen en trainingen, de perfecte setting voor bedrijfsfeesten, een enorm leuke locatie voor presentaties en bijeenkomsten én je kunt er workshops in kunst en schilderen volgen. 

En niet te vergeten: het is ook dé plek voor (private)diners, heerlijke groeps lunches en gezellige (bedrijfs)borrels.

Met mooi weer wordt een extra dimensie gecreëerd door het atelier uit te breiden met het terras. Zo wordt de Wagenwerkplaats nog completer beleefd.

Ons atelier bevindt zich op de Wagenwerkplaats in Amersfoort

Dit is een stukje industrieel erfgoed uit het begin van de 20e eeuw, vlakbij station Amersfoort-Centraal. De Wagenwerkplaats in Amersfoort heeft een rijke geschiedenis als voormalige NS-onderhoudsfaciliteit voor treinwagons. In de afgelopen decennia is het getransformeerd tot een creatieve hub, met behoud van historische elementen.  Het is zelfs mogelijk om een informatieve rondleiding over de Wagenwerkplaats door ons te laten organiseren.

Download hier ons Atelier300c Magazine:

Simone Mulder

Simone Mulder is beeldend kunstenaar, kunstdocent, Holistisch coach en eigenaar van Atelier300c. Na de nodige ervaring in het bedrijfsleven heeft ze een passie ontwikkeld voor kunst en het ontdekken van de drijfveren van mensen. Dat heeft ze gemixt heeft in het concept van Atelier300c. 

“…Ik nodig je graag uit om zelf de unieke sfeer van Atelier300c te ervaren…”

Het Atelier team

 

 

Team Atelier300c
Team atelier300c

 

En nog meer...

HeART Coaching

Holistisch
creatief

Ontdek een extra dimensie van inspiratie bij Atelier300c, waar kunst een unieke rol speelt op onze locatie. De galerie, gevuld met intrigerende kunstwerken, voegt een onderscheidend element toe aan de totale ervaring. Hier wordt kunst niet alleen tentoongesteld; het wordt een bron van stilte, bezinning, en verbinding. De aanwezigheid van kunst in onze galerie stimuleert soms momenten van diepe stilte en persoonlijke reflectie. Op andere momenten moedigt het juist interactie en creativiteit aan, en geeft het ruimte voor nieuwe visies en verbeelding. 

Bij Atelier300c geloven we dat kunst meer is dan decoratie; het is een bron van inspiratie die de vergaderervaring verheft tot een creatieve reis.

Voor individuele coaching maakt Simone Mulder, eigenaresse van Atelier300c Amersfoort, graag tijd voor je vrij. 

Met haar holistische kijk op het begeleiden van mensen, benadrukt ze, dat wat energetisch ontstaat, met intuïtieve creativiteit en dat werkt bevrijdend en rustgevend en daaruit vloeien prachtige persoonlijke (kunst)werken en ontwikkelingen voort.

In haar atelier/praktijk, waar geborgenheid en aandacht met gezelligheid wordt omlijst, daar waar soms muziek klinkt en dan weer de focus de op ademhaling ligt, het gesprek plaats vindt, de stilte en rust is en waar beweging en viualisatie wordt gevonden, daar ben ook jij van harte welkom.

“Met het resultaat van de invloed van mijn kunst, geïnspireerd door passie én met de moed, om mijn droom te volgen…
maak ik mijn gasten blij en daarom komen ze vaak weer terug bij Atelier300c
voor mooie ontmoetingen!”

In het hart van Atelier300c vind je niet alleen kunst en creativiteit, maar ook mijn onverdeelde aandacht voor gastvrijheid. 

Het is mijn passie om elke gast zich welkom en gewaardeerd te laten voelen. Of je nu hier bent voor een kunstzinnige workshop, een bedrijfsevenement of een informele bijeenkomst, ik streef ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis kan voelen.

Mijn team en ik streven er naar om niet alleen een ruimte te bieden, maar een ervaring waarbij gastvrijheid centraal staat. Of het nu gaat om het regelen van details voor een evenement, het bieden van persoonlijke begeleiding tijdens workshops, of gewoon om een vriendelijk gezicht en een helpende hand te zijn, ik sta klaar om ervoor te zorgen dat jouw tijd bij Atelier300c onvergetelijk en verrijkend is. 

Je bent van harte welkom, laat ons je verwachtingen overtreffen!

Lieve groet, Simone