Locatie huren

De prachtige industriële, twee verdiepingen tellende, locatie van Atelier300c verleent zich voor veel verschillende gelegenheden. Het is een unieke, sfeervolle plek voor inspirerende bijeenkomsten.

Vergaderen

Bij Atelier300c zijn we al meer dan twaalf jaar dé go-to plek voor vergaderingen in Nederland. Als je op zoek bent naar een inspirerende vergader locatie in de omgeving Amersfoort, zit je bij ons helemaal goed! Onze vergaderarrangementen kunnen geheel naar jouw wens worden ingezet, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere groep van 5 tot 75 personen. 

Een geslaagde bijeenkomst wordt inhoudelijk natuurlijk door jou, de voorzitter of de trainer vormgegeven. Alles daaromheen nemen wij je graag uit handen.

Atelier300c faciliteert bijeenkomsten van a tot z in een zeer inspiratievolle omgeving. Wij denken, indien gewenst, graag mee over de invulling van het programma en de mogelijkheden die we kunnen bieden.

Door het kleinschalige karakter en de hartelijke verwennerij van onze gasten, voelt men zich door alle rust, comfort en beslotenheid gauw “thuis”. Onze professionele vergader-locatie beschikt over alle middelen die je kunt verwachten op hoog niveau. 

Wij serveren ontbijt, lunches, borrels, diners en wij leveren een compleet vergaderarrangement.

 

Vergaderen Atelier300C
Zaalopstellingen Atelier300C Ruime werkplek

Trainingen

Naast het bieden van een unieke vergaderlocatie, bieden wij ook de perfecte setting voor professionele trainingen. Onze ruimte is veelzijdig, doordrenkt met natuurlijk licht en een atmosfeer die creativiteit stimuleert. Hier vinden trainingen plaats die gericht zijn op het maximaliseren van productiviteit en inspiratie.

Met onze ruimte hoef je je geen zorgen te maken over de setting. Atelier300c is gemakkelijk bereikbaar en je wordt ondersteunt door ons toegewijde team, wij bieden we de perfecte omgeving voor jouw training, waar iedereen zich inmiddellijk thuis voelt. 

Jij richt je op de training zelf en wij zorgen voor de ideale locatie met grote vergadertafels, fijne stoelen, Flip-overs en natuurlijk de benodigde audio (microfoons en camera’s) visuele middelen (een groot LED scherm en een beamer) lekkere koffie en thee met heerlijke hapjes en alle gastvrijheid die je je kunt wensen. 

Bij Atelier300C is het onze missie om jouw vergaderervaring vlekkeloos te laten verlopen en daar slagen wij elke dag weer in. 

Lunch | Borrel | Diner

De complete ervaring is iets wat centraal staat bij Atelier300C. Naast onze vergader- en trainingsfaciliteiten bieden we diverse cateringopties, of het nu gaat om een energieke lunch, een informele borrel om de dag af te sluiten of een smaakvol diner om de ervaring compleet te maken, wij regelen het graag voor je.

Onze cateringopties zijn erg flexibel en daarom ook aanpasbaar naar jouw specifieke wensen en behoeften. De informele momenten tussendoor zijn perfect om te netwerken en banden te versterken tussen deelnemers. Daarom nemen we dit graag uit handen.

Atelier300c, unieke vergaderlocatie met borrel, lunch of diner.