Trainings locatie voor regelmatig terugkerende groepen

Naast het aanbieden van onze unieke locatie waarbij het eenmalige karakter van de bijeenkomst aandacht behoeft, denk hierbij aan presentatie van nieuwe producten of bedrijfbeleid, kennisdeling van beroepsverenigingen of algemeneledenvergaderingen, bieden wij ook met grote regelmaat een omgeving voor steeds terugkerende klanten.

Vaste klanten die hun trainingslocatie in Amersfoort bij Atelier300c hebben gevonden, verwelkomen wij graag voor hun één of meerdaagse trainingen waarbij wij ook voor overnachting in Amersfoort kunnen zorgen.

Onze veelzijdige ruimte is doordrenkt met overvloedig natuurlijk licht en een inspirerende sfeer, waardoor het de ideale setting is voor productieve trainingsessies. Ruime plek voor intervisie is er ook in ons atelier en eventueel is het mogelijk om ëën van onze sub-ruimtes op de Wagenwerkplaats bij te boeken.

Wij geloven sterk in de kracht van onze ruimte als een ideale omgeving voor het houden van effectieve en stimulerende trainingssessies en dat wordt door onze vaste klanten volledig beaamd. De ruimte biedt de mogelijkheid om zich aan te passen aan verschillende opstellingen en behoeften, zodat trainers volledige vrijheid hebben om hun sessies aan te passen aan de gewenste stijl en interactie.

Met ons toegewijde team van ondersteunend personeel staan we klaar om te helpen bij het opzetten van de ruimte, het bieden van technische ondersteuning en het faciliteren van eventuele andere benodigdheden om ervoor te zorgen dat jouw trainingsdag soepel verloopt. 

Wij regelen op de achtergrond alles voor wat betreft de locatie, de arrangementen, de vriendelijke ontvangst en de lekkernijen uit onze keuken. Het opleidingsinstituut en de trainers zorgen voor de inhoud en voor het gezicht naar buiten!

Training Vergaderen Atelier300C vergaderloactie