Prijzen en arrangementen

* Inbegrepen bij het vergader-arrangement: 

Onbeperkte consumpties tijdens de breaks: luxe koffie en thee met vers gebakken appeltaartjes en/of (gluten en lactose vrije) Dolci Baci taartjes, vruchten sap en gekoeld fruitwater met verse munt en citroen. Op de vergadertafels in de Galerie staan potten thee en flessen water, schaaltjes met koekjes/chocolaatjes of ander lekkers klaar.

Verzorging/ontvangst/ondersteuning van de gasten door één of meerdere gastvrouw(en), de voorbereiding/klaarzetten van de (vooraf aangegeven opstelling) van de stoelen en tafels, de eindschoonmaak.

Het gebruik van het Predia touch Pro interactieve touchscreen, Jabra vergader-microfoon, webcamera, Soundbar, Beamer Full HD-resolutie en 5000 ANSI lumens, bioscoopscherm/presentatie wand, presentatiewall/magneten, flip-overs/stiften/papier, geluidsversterker, diverse microfoons handheld en draadloos 2 x bodypackset met headset of reversmicrofoon, e.d.*

Wij bieden u een heerlijke, luxe, home-made, uitgebreide biologische broodjes lunch. 

Rond het middaguur staat in het atelier op de begane grond de uitgebreide lunch voor u klaar. Het is ook mogelijk om, indien gewenst, de lunch in de galerie te laten serveren, zo hoeft uw vergadering niet onderbroken te worden voor de (lunch)pauze en kunt u uw tijd efficiënt benutten. De lunch kan in de zomer ook buiten op het terras genuttigd worden.

De Atelier300c lunch wordt geopend met een heerlijk vers bereide gezonde soep van uitsluitend verse en biologische ingrediënten aangevuld met bijvoorbeeld met een plaatpizza van spinazie en geitenkaas of een kaasbroodje. Steeds is de lunch weer een heerlijke verrassing, dus ook als u vaker bij ons komt vergaderen en lunchen zal dti nooit vervelen. 

De verschillende vers gebakken biologische broodsoorten zijn luxe belegd, vegetarisch/veganistisch, met kaas of indien gewenst met biologische vleeswaren. Salades in diverse soorten, groenten voor koolhydraat arme wensen… alles is aanwezig. Kwark/yoghurt met granola en zoete broodjes. Indien gewenst houden wij rekening met opgeveven voedselintoleranties, dieetwensen en vegan-voorkeuren. 

Vruchtensap, gekoeld fruitwater met munt en citroen en fruit, (plantaardige) melk, een gezonde smoothies en een schaal met vers fruit zal het geheel completeren.

Aan het einde van uw bijeenkomst openen wij graag de bar in het atelier, voor een informele afsluiting van een bijzondere dag. Ontspannen napraten over een bijzondere dag, tussen de kunst of buiten op het terras van de mooie historische Wagenwerkplaats.

Gekoeld bronwater met citroen, munt, fruit, gember, vlierbessenbloesem of blauwe bessen staat altijd klaar. Diverse limonades en natuurlijk alcohol vrij bier. Lokaal gebrouwen stadsbier van de Drie Ringen uit Amersfoort, serveren wij ook graag naast diverse andere soorten bier. Wijn, rood & wit, diverse soorten heerlijke wijnen.

Nootjes en olijfjes staan tijdens uw borrel op de tafels en vanzelfsprekend toveren wij steeds weer heerlijke bites uit onze atelier keuken. 

Speciaal samengestelde menu’s, afgestemd op de wensen van onze gasten, de gerechten van het seizoen, het budget en de grootte van de groep, zullen een bijeenkomst die afgesloten wordt met een diner, onvergetelijk maken. Het is ook mogelijk om een avond programma te starten met een heerlijk menu, waarna de vergadering kan plaatsvinden, tussendoor te dineren of om zelfs niet te vergaderen en alleen heerlijk te komen dineren in een prive setting.

Jeannette Homan, onze kunstenaar in de Atelier300c keuken, stelt graag een gepersonaliseerd menu samen.

We verwerken uitsluitend biologische en verse ingrediënten in onze keuken en dit maakt de lunch of het diner tot een onvergetelijke culinaire sensatie! Onze chef-kok Jeannette is gespecialiseerd (en opgeleid) als kok met een uitgebreide kennis en diplomering met betrekking tot voedsel intoleranties en dieetwensen. 

Salades en broodjes met lekkers staan op de tafels staan in de galerie. In het atelier, buiten op het terras of in de galerie kan het hoofdgerecht genuttigd worden, daar waar de voorkeur naar uit gaat. 

beroemde vers gebakken appeltaart
vers gebakken taartjes
Bij het vergader-arrangement serveren wij vers gebakken appeltaartjes bij de koffie/thee break in de ochtend én alsof dat nog niet genoeg is, serveren wij met trots tijdens de middag break de onovertroffen heerlijke Dolci Baci’s. Een Siciliaanse “zoete kus”, dit is een verwijzing naar het gebruik van zacht en zoet amandelspijs. De amandelkoekjes worden op smaak gebracht met fruit, honing, karamel, pistache, chocolade of andere rijke smaken. 

De handgemaakte hoogwaardige mini gebakjes zijn ook nog eens Lactose en glutenvrij.

Deze delicatesses, de verfijnde charmante zoetigheid, kun je aan het einde van de dag ook meenemen in luxe verpakking, om thuis nog van te genieten. Want ze zijn bij Atelier300c te koop.

Gastvrije verwennerij in een onverwachte industriële en toch gezellige omgeving, een locatie die een eigenzinnige en integere sfeer ademt.

Een persoonlijke en hartelijke ontvangst in het Atelier door Simone Mulder, beeldend-kunstenaar, holistisch creatief coach én eigenaresse van deze prachtige galerie/vergaderlocatie, staat uw gasten te wachten.

”…Onze gasten voelen zich onmiddellijk thuis aan de keukentafel in het atelier of tussen de inspirerende kunst in de galerie…”

lunch arrangement trainingslocatie vergaderlocatie