Zaalopstelling, hoe ziet de zaal er vandaag voor jou uit?

Er zijn oneindig veel verschillende mogelijkheden om de zaal optimaal te benutten. Neem onderstaand een kijkje door de opstellingen die al eerder werden gebruikt en laat je inspireren! 

Een geslaagde bijeenkomst wordt inhoudelijk natuurlijk door jou, de voorzitter of bijvoorbeeld de trainer gefaciliteerd. Alles daaromheen nemen wij je graag uit handen. Goed om te weten dat:

Onze ruimtes beschikken over WiFi, dat in de galerie een presentatie LED Scherm staat met touchscreen, dat er grote geluidsversterker en microfoons (hand-held, revers- en headsets) zijn, dat er diverse flip-overs met papier en stiften klaar staan, een geavanceerde beamer (5000 lumens/bioscoop) en een groot muur presentatie scherm aanwezig is, er speciale heldere én sfeer-verlichting en grote spots zijn, dat er een camera en vergadermicrofoons voor online meetings te gebuiken zijn, dat er wisselende kunst in de galerie en het atelier aan de wanden hangt, dat de statafels met krukken heel handig te integreren zijn in een informele zaalopstelling, dat er altijd fris gekoeld water en natuurlijk iets lekkers voor tussendoor op de vergadertafels staat. 

Er in het atelier op de begane grond onbeperkt luxe koffie en thee is, dat onze vers gebakken warme appeltaartjes heerlijk zijn en dat de gezellige zithoek voor intervisies met een extra presentatie scherm in het atelier ook gebruikt kan worden, net zoals de gezellige stamtafel. 

Natuurlijk liggen de kussens op de stoelen als het mooi weer is op het leuke buiten-terras met de lange tafel en de fijne fauteuils, het zit allemaal bij het vergaderarrangement inbegrepen.

Ruime werkplek

Bij Atelier300c bieden we een ruime werkplekken die doordrenkt zijn met inspiratie door kunst, aandacht en creativiteit. 

Of je nu met jouw bedrijf op zoek bent naar een stimulerende omgeving voor een vergadering, een beroepsvereniging bent dat op zoek is naar een creatieve ruimte voor brainstormsessies of een team dat een innovatieve setting nodig heeft voor projectwerk, onze werkruimte is erop gericht om aan al deze behoeften te voldoen.

Met een overvloed aan natuurlijk licht en een open, flexibele indeling is onze werkruimte ontworpen om comfortabel en veelzijdig te zijn. De ruimte biedt genoeg bewegingsvrijheid en mogelijkheden om te werken in groepen of individueel, waardoor het een ideale omgeving is voor creativiteit en productiviteit.

Vergader-opstelling U-vorm
25 personen

vergaderen, 25 deelnemers in U-vorm unieke vergaderlocatie
trainen vergaderen workshops op locatie in Amersfoort

Presenteren en leren, Trainingen met aandacht voor de studenten en trainers

Een opstelling tijdens een presentatie is flexibel aan te passen aan de behoefte van onze opdrachtgevers en het aantal gasten.

De ruime galerie is zo ontworpen dat elke stoel en tafel zo kan worden opgsteld dat het functioneel en optimaal bijdraagt aan de presentatie, terwijl de ruimte toch een intieme sfeer behoudt. 

Wij overleggen graag wat de verwachtingen zijn en adviseren deskundig en betrokken. Het gebruik van alle audio en visuele middelen zit vanzelfsprekend in het vergader-arrangement inbegrepen, zo kom je dus nooit voor onvoorziene extra kosten te staan.

 

Presentatie-opstelling

Training Vergaderen Atelier300C vergaderloactie
vergadertafels vergaderlocatie

vergader-opstelling

De opstelling tafels en stoelen in de galerie.

De vijf grote losse tafels in de galerie maken het mogelijk erg veel verschillende opstellingen te creëren, bijvoorbeeld:

  • een cabaret opstelling met daar omheen 40 tot 50 stoelen, zo maak je gebruik van de hele ruimte van 128 m2. Het grote projectiescherm wordt dan zo optimaal mogelijk benut.
  • een U-vorm met stoelen, daar omheen van 10 tot 30 stoelen/personen
  • een compacte setting, in het midden van de ruimte voor 5 tot 15 personen te plaatsen
  • een ronde tafel zit voor ongeveer 20 stoelen
  • Het optimaal benutten van de ruimte met tafels voor de grote gele bank (15 personen) en tafels tussen nog 40/50/60 stoelen.
  • In een ruime kring tot 35/40 stoelen, tafels langs de wanden
  • een nieuwe opstelling, die bij jouw wensen past…
Atelier300C zaalopstelling Theateropstelling

Theater-opstelling

Een theateropstelling bij Atelier300c is meer dan alleen een rangschikking van stoelen; het is een zorgvuldig ontworpen ruimte die uitnodigt tot betrokkenheid, leren en inspiratie. Met een capaciteit tot 70 personen biedt onze theateropstelling een perfecte setting voor presentaties, conferenties, lezingen en evenementen die een groter publiek verwachten.

De opstelling is zo ontworpen dat elke stoel een duidelijk zicht heeft op het podium of de presentatieplek, terwijl de ruimte toch een intieme sfeer behoudt. Daarnaast biedt de flexibele indeling de mogelijkheid om interactie te bevorderen en te zorgen voor een dynamische betrokkenheid tussen sprekers en het publiek.

Executive boardmeetings
met eventueel private-dining

De galerie met haar kunst, de tafel mooi gedekt, aandacht voor sfeer en gasten, warmte door de gezellige inrichting, een prachtig design wollen karpet en onze professionele vriendelijkheid, is een uitnodigende setting die het mogelijk maakt om op een dieper niveau met elkaar in gesprek te gaan.

Wij garanderen een volledige privacy.

De perfecte toegankelijkheid van onze locatie, u kunt zich voor de deur laten afzetten, maakt dat de reis naar Atelier300c geen onnodige extra tijd kost. Parkeren is gratis en ruim voldoende aanwezig op onze eigen parkeerplaatsen van de Wagenwerkplaats en het station is om de hoek.

Chef de cuisine, Jeannette Homan, maakt het diner tot een, op maat gemaakt, waar feest. Het is dus ook mogelijk om te vergaderen en dineren, wat een ontspannen sfeer tijdens een boardmeeting zeker ten goede komt.

Lunchen kan in het atelier of ook tijdens de meeting (wat natuurlijk tijd bespaart) in de galerie… Wij voldoen graag aan de wensen van dat wat bij de meeting en de gasten past.

executive boardmeeting private dining
Zaalopstelling Atelier300C ruime kring 30 personen

Ruime kring opstelling

Een ruime kring nodigt uit tot een gedeelde ervaring, waar gasten zich omringd voelen door een sfeer van samenwerking en openheid. Met deze opstelling creëer je een omgeving waarin ideeën vrijelijk stromen en waar de deelnemers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het gesprek.

Deze opstelling vormt het perfecte decor voor creatieve ontmoetingen, zakelijke bijeenkomsten, trainingen en scholing. 

Microfoons (handheld, revers en headsets) zijn standaard aanwezig. 

 

Bovenstaande zaalopstellingen zijn voorbeelden voor de zaalopstelling voor een vergadering of training, voor kleinere groepen in een intieme setting en grote bijeenkomsten tot ca. 75 personen. Hierbij heb je alle ruimte om de diverse grote tafels te benutten. 

Toch zul je je ook met een kleine groep niet verloren voelen in de ruimte, omdat de presentatie van de kunst en de gezelligheid van diverse bijzondere design meubels met hun circulaire bestaan, bijdragen aan de prettige sfeer in het atelier en de galerie. 

Standaard zijn er ongeveer 50 zitplaatsen in de galerie aanwezig, maar dit is helemaal aan te passen naar jouw wens! 

Dus of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere groep, van 5 tot 75 personen ben je van harte welkom. En wist je dat we ook diverse extra sub-ruimtes op de Wagenwerkplaats in Amersfoort voor je kunnen reserveren? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over jouw ideeën en wensen en maken deze waar.