Route beschrijving

Bezoekadres
Terrein “de Wagenwerkplaats”
Soesterweg 300c, 3812 BH Amersfoort

Telefoon
+31 (6) 42337459

Mail
simone@atelier300c.nl

Op het terrein ‘de Wagenwerkplaats zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast hebben wij een laadpaal voor elektrische auto’s.

Looproute Atelier300C

Trein (blauwe looproute)

U neemt de trein naar Amersfoort Centraal. Atelier300c is vanaf het station ongeveer 8 minuten lopen. Op het station neemt u de uitgang Noordzijde Piet Mondriaanplein. Als u buiten komt, op het Mondriaanplein, slaat u linksaf richting de Wagenwerkplaats. U loopt over de weg links langs de Q-park (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (C) Atelier300c (op bovenstaande kaart G)

Atelier300C looproute vanaf station Amersfoort

Auto (rode rijroute)

Atelier300C looproute Wagenwerkplaats

Vanuit de richting Utrecht (A28)

Vanaf knooppunt Rijnsweerd volgt u de A28 richting Amersfoort. Neem na ca. 15 kilometer de afslag Maarn (afslag 5) richting Amersfoort. Sla linksaf: N227 richting bedrijven terrein de Isselt. Volg de weg rechtdoor via de Leusderweg die overgaat in de Arnhemseweg. U komt nu op een T-splitsing en hier gaat u linksaf de Stadsring op. Volg de Stadsring voorbij het stadhuis en sorteer rechts voor onder het spoorwegviaduct, op de grote rotonde, het Eemplein, de vierde afslag naar rechts, richting Piet Mondriaan Plein. U rijdt voorbij het centraal station Amersfoort, rechtdoor / rechtsaf de Wagenwerkplaats op. Dan rijdt u langs de Q-park (op bovenstaande kaart P) en u volgt deze weg langs de Rijtuigenloods (op bovenstaande kaart B). Volg deze weg aan het einde naar rechts en daarna naar links. U kunt hier parkeren. U loopt dan het laatste stukje rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan uw linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis (G), Atelier300c (op bovenstaande kaart C). U kunt ook om de gebouwen heen rijden en parkeren op het grote plein of voor het Centraal Ketelhuis. (Zie op bovenstaande kaart de rode rijroute)