Diverse creatieve Workshops:

Volg ook eens een workshop schilderen bij Atelier300c in Amersfoort.

De plek waar creativiteit tot leven komt in een ontspannen en informele omgeving! Onze workshops bieden een unieke gelegenheid voor iedereen die zijn artistieke kant wil ontdekken en ontwikkelen. Stap binnen in onze sfeervolle ruimte en laat je inspireren door de wereld van kleuren en penseelstreken. Ervaren kunstenaars begeleiden je stap voor stap, of je nu een doorgewinterde schilder bent of voor het eerst een kwast oppakt. Het draait niet om perfectie, maar om het plezier van creëren en expressie.

En omdat we begrijpen dat inspiratie op een lege maag niet vanzelf komt, zorgen wij ook voor de catering. Geniet tijdens de workshop van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, zodat je energiek en geïnspireerd kunt schilderen.

Of je nu alleen komt, met vrienden, of als onderdeel van een teambuildingactiviteit, Atelier300C biedt een uitnodigende plek om je artistieke vaardigheden te verkennen. Dus pak een schort, kies je kleuren en ontdek de magie van schilderen in een ontspannen en gezellige setting. 

Bij Atelier300C ontdek je een wereld van creativiteit met schilderworkshops die je artistieke kant verkennen. 

Maar dat is niet alles! 

Boek ook eens met jouw team onze heerljke kookworkshop. 

Tijdens deze gezellige samenwerk-middag, professioneel begeleid door onze Chef de cuisine Jeannette Homan, ontdek je niet alleen je culinaire vaardigheden, maar leer je je collega’s eens van een andere kant kennen. De beloning van een middag culinair creatief in de kookclub, is natuurlijk het aanschuiven aan de grote eettafel, om met z’n allen te genieten van het smakelijke resultaat.

Of schrijf je eens in voor de zomer/winter boost workshops, waar zelfontwikkeling en intuitief schilderen een mooie combinatie vormen.

De informele sfeer bij Atelier300c moedigt ontspanning en plezier aan, terwijl ervaren instructeurs/coaches je begeleiden bij elke stap. Of je nu je artistieke expressie wilt verkennen, nieuwe kookvaardigheden wilt opdoen, of aan persoonlijke groei wilt werken, Atelier300C biedt een veelzijdige en inspirerende ruimte voor diverse workshops. Geniet samen van leren, creëren en proeven!

Een workshop schilderen in het atelier