Realisatie van een droom

Atelier300c, een creatieve broedplaats waar kunst en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

image001

De begane grond van het industriële pand op de Wagenwerkplaats doet dienst als atelier.

Hier bieden wij kunstenaars en leerlingen (voornamelijk schilders) de mogelijkheid om de atelierruimte te gebruiken per dagdeel. Je betaalt dus wat je afneemt en hoeft niet een hele maand atelier huur te betalen, terwijl je misschien werkelijk twee à drie dagen gebruikt. Wij verzorgen ook schilderlessen voor groepen en individuen en maken workshops gebaseerd op kunst en creativiteit op maat.


Op de bovenetage vind je onze vergader-en expositieruimte.

Hier zullen wisselende exposities de prettige sfeer benadrukken. De ruimte wordt creatief, eigenzinnig maar functioneel ingericht. Zo zijn wij in staat werkruimte te bieden aan diverse uiteenlopende doelgroepen, bijvoorbeeld aan mensen die hun zakencontacten op een makkelijk bereikbare plek in Midden-

vergaderlocatie

Nederland willen ontmoeten of misschien zoekt jouw team of bedrijf een geschikte vergaderlocatie. Van 5 tot circa 100 personen kun je bij Atelier300c terecht.

 

Atelier300c faciliteert jouw bijeenkomst gastvrij en professioneel.

 

Atelier300c beschikt over een uitgebreid netwerk met de meest uiteenlopende inspiratoren. Zo kunnen wij in overleg een dag maatwerk samenstellen voor je bedrijf. Wat denk je van ’s morgens een brainstormsessie onder leiding van een professional, een heerlijke lunch – al dan niet zelf bereid samen met een kok – , ’s middags schilderen met een kunstenaar en ’s avonds naar de opera op ons eigen terrein? Of misschien letterlijk de ballen in je bedrijf leren hooghouden op de circusschool, of wat dacht je van een workshop clownerie of de bedrijfsmisère omzetten in een heuse smartlap, we kennen stoelmasseurs die graag langs komen om de vergadering soepel te laten verlopen…..

Bij Atelier300c kan veel, bijna alles!

Bovendien hebben wij tijdens onze ervaring als beeldendkunstenaar iets vreemds opgemerkt. Bij het beoordelen van kunst lijkt het bijna alsof er een wetenschappelijk keurmerk afgegeven moet worden. Bij ons hoeft dat niet. Volgens ons zit het beoordelen van kunst vooral in je hart. Wie weet nou beter of je je ergens prettig bij voelt dan jijzelf? Zo zal je merken dat werken te midden van onze kunst en die van anderen, invloed zal hebben op je stemming en creativiteit. Zo inspireren we elkaar en bereiken daarmee wellicht onverwachte resultaten.