Je bekijkt nu Realisatie van een droom

Realisatie van een droom

Atelier300c, een creatieve broedplaats waar kunst en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

image001

De begane grond van het industriële pand op de Wagenwerkplaats doet dienst als atelier en als gezellige ontvangstruimte voor onze gasten die de bijeenkomsten in de galerie bijwonen.

Hier bieden wij kunstenaars en leerlingen (voornamelijk schilders) de mogelijkheid om de atelierruimte te gebruiken per dagdeel. Je betaalt dus wat je afneemt en hoeft niet een hele maand atelier huur te betalen, terwijl je misschien werkelijk twee à drie dagen gebruikt. Wij verzorgen ook schilderlessen voor groepen en individuen en maken workshops gebaseerd op kunst en creativiteit op maat.

Op de bovenetage vind je onze vergader-en expositieruimte. Hier zullen wisselende exposities de prettige sfeer benadrukken.

Maar bovenal is Atelier300c natuurlijk uw perfecte vergaderlocatie. Met groepen van 5 tot circa 100 personen bent u bij Atelier300c van harte welkom, wij bieden u, tussen de prachtige kunst, ruimte en gastvrijheid.

De ruimte is creatief, eigenzinnig en natuurlijk functioneel en professioneel ingericht. Zo zijn wij in staat werkruimte te bieden aan diverse uiteenlopende doelgroepen, bijvoorbeeld aan mensen die hun zakencontacten op een makkelijk bereikbare plek in Midden-vergaderlocatieNederland willen ontmoeten of aan bedrijven die hun (nieuwe) product willen presenteren of aan teams die ongestoord willen vergaderen. Trainingen/opleidingen voor groepen cursisten worden ook zeer regelmatig bij Atelier300c georganiseerd.

Atelier300c faciliteert uw bijeenkomst gastvrij en professioneel, indien gewenst in combinatie met een ontbijt, lunch, borrel of diner en altijd omlijst met een vergaderarrangement waarbij wij u ondersteunen tijdens uw evenement met heerlijke luxe koffie en thee en warme appeltaartjes, gastvrije ontvangst, professionele audio-en visuele middelen, en een complete verzorging.

Atelier300c beschikt over een uitgebreid netwerk met de meest uiteenlopende trainers/inspiratoren. Zo kunnen wij in overleg een dag maatwerk samenstellen voor je bedrijf. Wat denk je van ’s morgens een brainstormsessie onder leiding van een professional, een heerlijke lunch – al dan niet zelf bereid samen met onze kok – , ’s middags schilderen met een kunstenaar en ’s avonds bijvoorbeeld naar de opera op ons eigen terrein? Of misschien letterlijk de ballen in je bedrijf leren hooghouden op de circusschool, of wat dacht je van een workshop clownerie of de bedrijfsmisère omzetten in een heuse smartlap, we kennen stoelmasseurs die graag langs komen om de vergadering soepel te laten verlopen…..

Bij Atelier300c kan veel, bijna alles!

Bovendien hebben wij tijdens onze ervaring als beeldendkunstenaar iets vreemds opgemerkt. Bij het beoordelen van kunst lijkt het bijna alsof er een wetenschappelijk keurmerk afgegeven moet worden. Bij ons hoeft dat niet. Volgens ons zit het beoordelen van kunst vooral in je hart. Wie weet nou beter of je je ergens prettig bij voelt dan jijzelf? Zo zal je merken dat werken te midden van onze kunst en die van anderen, invloed zal hebben op je stemming en creativiteit. Zo inspireren we elkaar en bereiken daarmee wellicht onverwachte resultaten.